Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του, Ιλάειρα Ζήση, μίλησαν για την αποχώρησή τους από το ριάλιτι  Asia Express, ενώ εξομολογήθηκαν και το πιο ακραίο μήνυμα που έχουν λάβει για τη σχέση τους, από χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark, όπου σχετικά με την εμπειρία τους στο Asian Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε αρχικά: «Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά». 

Με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση σχολίασε: «Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckgtr0qmeh0x)

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κλήθηκε να αποκαλύψει στην αρραβωνιαστικιά του, το χειρότερο μήνυμα που έχει λάβει στα social media.

«Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα», είπε χαρακτηριστικά με την Ιλάειρα Ζήση να απαντά: «Δεν πάει καλά ο κόσμος αλήθεια».

Δείτε το βίντεο

«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια που πήγαν εκεί για αυτόν τον λόγο, γιατί όντως πληρώνουν καλά. Εμείς το κρίναμε αυστηρά, για τα ζητήματα υγιεινής και τα ζητήματα ηθικής. Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι», είχε δηλώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σχετικά με την αποχώρησή τους από το ριάλιτι και στη συνέχεια, εξήγησε: «Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά. Να μπαίνεις λοιπόν, σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να λες “δώστε μου το φαΐ σας να το φάω, γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό μίλησα πριν για ζητήματα ηθικής».

Τέλος, ανέφερε πως από το Asia Express δεν έλειψαν και οι «ίντριγκες».

«Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckgd4uczjbbd)

Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» – Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» – Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr