Η Άννα Κανδύλη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε τόσο σε κάποιες δικαστικές υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η δημοσιογράφος του δικαστικού λέει: «Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι εις βάρος της. Θα σου πω ότι πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, έχει ακουμπήσει τον κόσμο. Μου φάνηκε αδιανόητο, είναι αδιανόητο για μέσα και πόσο μάλλον αν αποδειχθεί τελικά ότι εμπλέκεται στους θανάτους και των τριών παιδιών».

Στην ερώτηση αν την έχουν απειλήσει όλα αυτά τα χρόνια, η δημοσιογράφος απάντησε: «Κάποιες φορές έχω δεχτεί απειλές αλλά δεν με πτοούν».

Σε άλλο σημείο μίλησε για την απόφασή της να μην κάνει παιδί: «Γιατί να έχω συνέχεια; Από πολύ μικρή είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω παιδιά. Γιατί θεωρώ ότι δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για γονείς. Και κάποια στιγμή αυτό νομίζω ότι πρέπει να το καταλάβουμε. Εγώ θεώρησα ότι δεν είμαι, δεν κάνω και δεν έκανα παιδιά. Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα το μετανιώσω. Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjv15zj8g6j5)

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ημέρα τρόμου από τη ρωσική επίδειξη δύναμης με την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία

Καιρός: Γενικά αίθριος σήμερα, με τον υδράργυρο στους 26 βαθμούς – Δείτε την πρόγνωση της εβδομάδας

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν λιγότερο ή καθόλου φόρο φέτος

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr