Το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης, στη «Γη της ελιάς», έχει πλέον αποκαλυφθεί. Οι ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου διαταράσσονται. Τόσο ο Μάνος, όσο και ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, στις 21:00, στο MEGA, η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Ακόμα, η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις. Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Ο Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας
Και οι: Στέλα Φυρογένη – Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Ειδήσεις σήμερα

Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα 59χρονο

Μετά την Πισπιρίγκου, ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την Ίριδα και τη Μαλένα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr