Αποφασισμένος να τρυπώσει με οποιονδήποτε τρόπο σε μια επιχείρηση σε περιοχή της Ιτέας για να κλέψει τα χρήματα που πίστευε ότι υπήρχαν μέσα, ήταν ένας Έλληνας διαρρήκτης ο οποίος δεν δίστασε να γκρεμίσει ολόκληρη την τζαμαρία της προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Το αποτέλεσμα της διάρρηξης, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, απογοήτευσε τον δράστη που δεν βρήκε παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα, τα οποία άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας για προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Έκανε βόλτες με κλεμμένο φορτηγό στην Εύβοια

Έκλεψε ένα Ι.Χ. φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Χαλκίδας τα ξημερώματα του Σαββάτου και πήγε με αυτό ως την περιοχή Στενή Ευβοίας ένας Έλληνας, όμως τέλος στις βόλτες του έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων που τον συνέλαβαν το ίδιο πρωί και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενο για κλοπή τροχοφόρου. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται σήμερα ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Ανδραβίδα

Το παρασκήνιο για να κλείσει το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν, η ατζέντα και ο «λεονταρισμός» Τσελίκ

Βίντεο: Η στιγμή που βόμβα σκάει σε αμάχους που προσπαθούν να εγκαταλείψουν το Ιρπίν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr