Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο Survivor φαίνεται πως «λύγισαν» τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η ομάδα των Διασήμων οδηγήθηκε σε ήττα στο χθεσινό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το νεαρό μοντέλο να «ξεσπάσει» μπροστά στην κάμερα, λόγω της πείνας της. Βέβαια, πίσω από αυτό κρύβεται κι άλλος λόγος.

Όπως είπε, την ψυχολογία της εκτός από την πείνα, έχει επηρεάσει και η ομάδα της. «Νιώθω ότι η ομάδα μου πλέον, δεν πιστεύει σε εμένα και αυτό, εδώ και εβδομάδες, μου έχει χαλάσει την ψυχολογία», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε μία πάρα πολύ κακή ημέρα κι είμαι πολύ στεναχωρημένη με την απόδοσή μου. Πεινάω πάρα πολύ κι εγώ κι η ομάδα μου. Πεθαίνω της πείνας. Αλλάξαμε και στρατηγική και πάγκο, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν έφταιγε. Ήταν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cic944p91ght)

Ύστερα, με τη φωνή της να «σπάει» η παίκτρια των Διασήμων δήλωσε: «Το Survivor πέρα από στρατηγική είναι και ψυχολογία. Η ψυχολογία μου έχει πέσει στα τάρταρα, μετά την ψηφοφορία της ομάδας μου. Και πριν με ψηφίσουν, ένιωθα ότι δεν με πιστεύουν και δεν με θέλουν στην ομάδα. Όταν παίζω, νιώθω την αύρα τους, προτιμούν να χάσω για έναν πόντο παρά να κερδίσω».

Με δάκρυα στα μάτια της, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκαθάρισε πως εκείνοι που νιώθει ότι δεν την θέλουν στην ομάδα είναι ο Άρης, η Ναυσικά κι η Μυριέλλα.

«Θέλουν να αποδείξουν ότι είμαι αδύναμη παίκτρια. Εγώ πεθαίνω της πείνας, δεν ξέρω γιατί οι άλλοι δεν πεινάνε κι εγώ πεινάω. Τα παιδιά δεν τα πειράζει που χάνουμε φαγητό, τα πειράζει για λόγους ψυχολογίες, θέλουν να τη σπάσουμε στους Μπλε, όχι να πάρουμε το φαγητό. Εμένα με στεναχωρεί που χάσαμε το φαγητό. Παίζουμε για το φαΐ μας, δεν έχω να φάω και πεινάω. Αυτό το πράγμα σήμερα ήταν σαν ογκρατέν κι είχε λαχανικά που εγώ δεν τα τρώω, αλλά πεινάω, θα το έτρωγα», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιβεβαιώνεται ο θάνατος του Ουκρανού διαπραγματευτή, ήρωας λέει το Κίεβο, για προδοσία μιλάνε οι Ρώσοι

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr