Το Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal είναι ένα αναμφίβολα εντυπωσιακό ρολόι, με όλα όσα μπορεί να ψάχνει κανείς πάνω σε ένα κόσμημα για να εντυπωσιάσει.

Το 2019 η ωρολογοποιία Jacob & Co. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Bugatti και όσοι ασχολούνται με τα ρολόγια, ήξεραν πως το «ταίριασμα» ήταν μοναδικό. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχουμε δει κάποια εξαιρετικά κομμάτια, δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας και αισθητικής, με την «υπογραφή» και των δύο θρυλικών συνεργαζόμενων εταιρειών. Ως διαχρονικό αποκορύφωμα της συγκεκριμένης συνεργασίας, είναι η κατασκευή του κινητήρα W16 της Bugatti σε μέγεθος τέτοιο ώστε να «χωράει» σε ένα ρολόι χειρός.

Ένα τέτοιο ρολόι, με τον κινητήρα W16 μέσα στην κάσα, έχει τιμή εκκίνησης περί τις 250.000 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αυξήσουν την αξία και τη σπανιότητα του ρολογιού τους, κάνοντας ειδική παραγγελία για τοποθέτηση επιπλέον πολύτιμων λίθων. Σε αυτό το πνεύμα έχει κατασκευαστεί το μοναδικό Jacob & Co. Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal, που μόλις παρουσιάστηκε.

Με τιμή καταλόγου τα 1.340.000 ευρώ, το συγκεκριμένο Chiron Tourbillon είναι το πιο ακριβό της «οικογένειας» και ως τέτοιο απευθύνεται μόνο σε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις συλλέκτες τετράτροχων μοντέλων της Bugatti.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr