Ανωτερότητα δείχνει απέναντι στην στάση του Κάνιε Γουέστ η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο γνωστός ράπερ και πρώην σύζυγός της έχει κάνει πλέον, καθημερινή του συνήθεια το να επιτίθεται στον νέο σύντροφο της Κιμ, Πιτ Ντέιβιντσον και το νέο του τραγούδι είναι η απόδειξη.

Το City Of Gods κυκλοφόρησε την Παρασκευή το πρωί και οι στίχοι του έχουν ξανά τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον κωμικό ηθοποιό, τον οποίο απειλεί ότι «θα αφήσει νεκρό, όταν βρεθεί ξανά στο Saturday Night Live», το οποίο και παρουσιάζει ο Ντέιβιντσον.

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα, οι απειλές του ράπερ ολοένα και πληθαίνουν, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον δείχνουν να αδιαφορούν παντελώς.

Μάλιστα, σε απάντηση του ράπερ, η πρώην σύζυγός του έκανε μία σχετική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το γυμναστήριο, πάνω στο οποίο έγραψε: «Κράτα το κεφάλι σου ψηλά, αλλιώς το στέμμα σου θα γλιστρήσει».

View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Όπως όλα δείχνουν, όσο κι αν προσπαθεί ο Κάνιε Γουέστ να «χαλάσει» τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, μάλλον πετυχαίνει το αντίθετο.

Το ζευγάρι δείχνει κάθε μέρα και πιο κοντά ο ένας στον άλλο, ενώ πρόσφατα ο Πιτ Ντέιβιντσον μίλησε και δημόσια για τη σχέση τους, αναφέροντας πόσο του αρέσει να περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι.

Pete Davidson Officially Calls Kim Kardashian His “Girlfriend” https://t.co/Lq97UPFOrM— E! News (@enews) February 8, 2022

Βέβαια, ο Κάνιε Γουέστ δεν το βάζει κάτω. Παρά τη σχέση του με τη Τζούλια Φοξ, η Κιμ δείχνει να είναι το «αγκάθι» που τον πονάει ακόμα.

View this post on Instagram A post shared by Danielle Levitt (@daniellelevitt)

Άλλωστε, πάντα του άρεσε να τη χειραγωγεί και να βρίσκεται «πάνω από εκείνη» και προφανώς, η αδιαφορία και η ανωτερότητα που δείχνει τώρα, μάλλον τον εξοργίζει.

Στο παρελθόν, η Κιμ Καρντάσιαν είχε δηλώσει πως ο Κάνιε έκανε πάντα ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τη μειώσει και να φαίνεται καλύτερος δίπλα της.

View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

«Ο Κάνιε έχει τη μανία να μου επιτίθεται στις συνεντεύξεις και στα social media και να προσπαθεί να με ελέγχει συνέχεια. Κάνω το καλύτερο που μπορώ για τα παιδιά μας και για εκείνον και προσπαθώ γενικά, να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Ομως, δεν δείχνει να τον νοιάζει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία για τη δολοφονία του Άλκη – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Χαλάει» ο καιρός από το απόγευμα: Πού περιμένουμε βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr