Μια σούπερ αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε o Θέμης Θεοχάρογλου που είναι ευρέως γνωστός ως Holly Grace. Την εντυπωσιακή Drag Queen το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι «House of Fame» όπους πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι. Τελευταία και πιο πρόσφατη φορά που προκάλεσε αντιδράσει και συζητήσεις είναι όταν την είδαμε να συμμετέχει σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού σαμπουάν.

Η Holly Grace πιο αποκαλυπτική από ποτέ κάθισε στην αναπαυτική πολυθρόνα του «The 2 Night Show» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το ασταμάτητο μπούλινγκ που δέχεται από τα σχολικά της χρόνια, για τη σεξουαλική της ταυτότητα αλλά και για το πώς οι γονείς της αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chs5u6d1n1ih-sf)

Οι διαφορετικές αντιδράσεις των γονιών της

Μιλώντας για τη μητέρα της είπε: «Η μητέρα μου ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chs5v9mpi92x-sf)

Μιλώντας για τον πατέρα του λέει πως η αντιμετώπισε ήταν διαφορετική καθώς εκείνος ήταν πιο συντηρητικός. «Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για την σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς».

Ασταμάτητο μπούλινγκ από τα παιδικά χρόνια
Η Holly Grace μιλώντας για το δικό της ταξίδι στη διαφορετικότητα λέει πώς από τα παιδικά και σχολικά της χρόνια το μπούλινγκ που δεχόταν ήταν ασταμάτητο. «Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό. Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου εγώ, όπως θέλω χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη, μακάρι να το αισθάνθηκαν», είπε χαρακτηριστικά και υπερήφανη για την εξέλιξή της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chs5vszmtfzt-sf)

Με αφορμή την πρόσφατη διαφήμιση για γνωστό σαμπουάν με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θυμήθηκε τις φορές που χρειάστηκε να προχωρά με το κεφάλι χαμηλά ρίχνοντας τη φράντζα μπροστά στο πρόσωπό του. «Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης – Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά – 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Survivor: Το κοινό έδιωξε Λάμπρο, όμως τελικά αποχώρησε και η Αθηνά – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr