Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Έλενα Παπαρίζου και τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, αφού έχουν επέτειο γνωριμίας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 10 χρόνια και η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με κεράκια πάνω σε ένα μιλφέιγ, την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα:

«10 χρόνια από την γνωριμία μας… ♥️».

View this post on Instagram A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον πολιτικό μηχανικό Ανδρέα Καψάλη, ξεκίνησε το 2012 και παντρεύτηκαν το 2015. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello!, η σταρ είχε ερωτηθεί μεταξύ άλλων, για την απόφαση της να παντρευτεί: 

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», είχε δηλώσει.

Η τραγουδίστρια γνώρισε τον σύζυγό της μέσω μιας κολλητής της φίλης. Εκείνη την περίοδο ο Αντρέας Καψάλης ήταν χωρισμένος όπως κι εκείνη, οπότε αποφάσισαν να βγουν ραντεβού.

Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον, είχαν αναφέρει πως το ζευγάρι δεν άργησε να πάρει την απόφαση να συγκατοικήσει, λίγους μήνες μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους κι από τότε, είναι συνέχεια μαζί. 

View this post on Instagram A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Ωστόσο, προτιμούν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες. Όπως είχε δηλώσει εξάλλου παλαιότερα, η Έλενα Παπαρίζου: «Δεν αρέσουν στον Ανδρέα να πέφτουν οι προβολείς στη ζωή μας και το κρατάω όσο μπορώ μακριά».

Η συνέχεια είναι γνωστή και η ‘Ελενα Παπαρίζου έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια, την αγάπη της για τον σύντροφό της.

Ειδήσεις σήμερα:

DW: Γιατί φοβάται ο Ερντογάν τον Νούρι Μποζκίρ;

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr