Σε έναν χώρο της κατοικίας τους στην Κάλυμνο είχαν στήσει ένας άνδρας και μια γυναίκα αυτοσχέδιο εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας, μέσα σε μια… φορητή ντουλάπα ειδικού τύπου ώστε να είναι απόλυτα αεροστεγής!

Το ζευγάρι συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος Καλυμνίων, κατά την διάρκεια στοχευμένης έρευνας που έγινε βάσει της αξιολόγησης στοιχείων. Κατά την διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε η ντουλάπα που ήταν πλήρως εξοπλισμένη με τεχνικά μέσα για την δημιουργία ελεγχόμενων συνθηκών θερμότητας, υγρασίας και εξαερισμού και στο εσωτερικό της καλλιεργούνταν επτά δενδρύλλια κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 23,2 γραμμάρια κάνναβης, τρεις θρυμματιστές κάνναβης, δοχεία και χάρτινες συσκευασίες με υπολείμματα ναρκωτικού, 2,25 λίτρα υγρής μορφής λίπασμα και 720 ευρώ. Το αντρόγυνο οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, τους ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Ντούμα

Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα για κρούσματα και θανάτους τον Φεβρουάριο

Το «Παπαρατσένκο» του Κουτσούμπα έφερε μέσα σε λίγες ώρες… 3.000 Έλληνες followers στον διακεκριμένο ιστορικό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr