Η Citroen προφέρει πλέον σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά της μοντέλα την πολιτική «Δέσμευση Τιμής».

Οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η Citroen Hellas αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτου, με το πρόγραμμα «Citroen Deal Now» δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία να «δεσμεύσουν» τη λιανική τιμή αγοράς.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε online ή στις εκθέσεις του δικτύου Citroen σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους αυτοκίνητο, με δέσμευση τιμής. Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα  της Citroen με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά. 

Η Citroen για πάνω από 100 χρόνια εμπνέεται από τη διαρκή επιθυμία των ανθρώπων για μετακίνηση και ελευθερία, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroen.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen, είτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr, ή την ιστοσελίδα https://offers.citroen.gr/dealnow/.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr