Μετά από πολλούς έρωτες, διάσημους ή μη, η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε πως θα ήθελε η επόμενη σχέση της να μην προέρχεται από τον χώρο του θεάματος.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People ανέφερε πως θα ήθελε ο επόμενος άνθρωπος που θα έχει δίπλα της να μην είναι δημόσιο πρόσωπο, προκειμένου αυτό που έχουν να μπορέσει να λειτουργήσει.

«Φυσικά και μπορεί να δουλέψει. Θέλω να πω, το έχουμε δει να συμβαίνει. Αυτό ελπίζω κιόλας, να βρω κάποιον που δεν είναι απαραίτητα σε αυτή την βιομηχανία, θα ήταν ωραίο», δήλωσε.

View this post on Instagram A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στην σειρά «Τα Φιλαράκια», Ντέιβιντ Σουίμερ, η ηθοποιός ανέφερε: «Μου φαινόταν απίστευτο, να πω την αλήθεια. Όντως τώρα; Είναι σαν αδερφός μου. Αλλά το καταλαβαίνω, ο κόσμος έχει ελπίδες ότι η φαντασία μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν, μετά την αποκάλυψη στο reunion επεισόδιο της σειράς, ότι στο παρελθόν έτρεφαν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως δεν κατάφεραν να είναι ποτέ μαζί. Όπως όλα δείχνουν όμως, οι διάσημες προσωπικότητες αφήνουν τελικά την Τζένιφερ Άνιστον παγερά αδιάφορη.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με 35άρια – Πόσο θα κρατήσει η ζέστη

Το ξέσπασμα της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την προφυλάκιση για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης και το στοιχείο που την «έκαψε»

Fake εμβολιασμοί: Στο μικροσκόπιο «εισαγόμενα» πιστοποιητικά και εργαζόμενοι στους κλειστούς χώρους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr