Δραματικά κυλάει ο χρόνος στο Μενίδι του Δήμου Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα στα νερά του Αμβρακικού, όπου οι αναζητήσεις ντόπιων εθελοντών αλλά και του Λιμενικού συνεχίζονται για 5η μέρα, για την ανεύρεση του 29χρονου Τάσου Κόπανου που εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για ψάρεμα το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου, όταν ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι.

Aπό την πρώτη στιγμή στο σημείο ξεκίνησαν έρευνες από ψαράδες που βγήκαν στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου με τις βάρκες τους, όπως και από εθελοντές δύτες και λιμενικούς. Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται με την παρουσία δύο σκαφών από το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας και από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ενώ αρκετοί ψαράδες και δύτες συμμετέχουν ξανά εθελοντικά, μετά την δραματική έκκληση του αδελφού του 29χρονου ώστε να μη σταματήσουν οι έρευνες.

Ο αδερφός του 29χρονου, απηύθυνε την έκκληση και παράλληλα ευχαρίστησε όσους έχουν συνδράμει στις έρευνες στην θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου.

Σημειώνεται ότι της προηγούμενες ημέρες συνέδραμαν στις έρευνες και εναέρια μέσα, όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και ένα αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του 29χρονου  που κατάγεται από το Καρπενήσι και τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην περιοχή μαζί με φίλους του.

Πηγή: karasavas.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός με θεσμικές αλλαγές

Ο τυφώνας Άιντα «σαρώνει» τη Λουιζιάνα: Ένας νεκρός από πτώση δέντρου – Χωρίς ρεύμα η Νέα Ορλεάνη

Big Brother: Ανατροπή στην πρεμιέρα – Η πρώτη δοκιμασία, η αποχώρηση, το «μυστικό δωμάτιο» και το… Twitter

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr