Σε ετοιμότητα για περικοπές φορτίου προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν μεγαλύτερο πρόβλημα όσο παραμένει ο κίνδυνος από τις πυρκαγιάς συνεχίζει να βρίσκεται ο ΑΔΜΗΕ. Ωστόσο, όπως ανέφεραν πηγές του διαχειριστή, δεν υλοποιούνται προς το παρόν προγραμματισμένες περικοπές ρεύματος.

Αυτή την ώρα οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε Αττική, Πελοπόννησο, Εύβοια, από βλάβες που οφείλονται κατά κύριο λόγο στις πυρκαγιές και τις ζημιές που έχουν προκαλέσει στο δίκτυο.

Αττική: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην πλειονότητα των βορείων προαστίων

Σε μερική αποκατάσταση της υδροδότησης στην πυροπληκτη βόρεια Αττική έχει προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ.

Συγκεκριμένα, η υδροδότηση της πλειονότητας των βορείων προαστίων, με εξαίρεση τον Άγιο Στέφανο, το Πολυδένδρι καθώς και κάποιες περιοχές με μεγάλο υψόμετρο, έχει αποκατασταθεί.

Δεδομένου ότι η υδροδότηση των παραπάνω περιοχών γίνεται έχοντας θέσει σε λειτουργία εφεδρικά συστήματα τροφοδότησης, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση.

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, τα συνεργεία της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η όχληση των καταναλωτών και να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στο σύνολο των περιοχών της Αττικής.Money Review