Άλλαξε δρόμο μόλις είδε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της λιμενικής αρχής Χίου ένας 20χρονος Έλληνας, μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο που έφτασε από τον Πειραιά στο λιμάνι των Μεστών, αλλά η προσπάθειά του να τους αποφύγει κίνησε υποψίες και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Όταν άνοιξαν την αποσκευή του, βρήκαν μια… κάλτσα που «φούσκωνε» αδικαιολόγητα και την γύρισαν ανάποδα, με αποτέλεσμα να πέσουν από μέσα μια συσκευασία με 28,7 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», άλλη μια συσκευασία με 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης και μια τρίτη συσκευασία με τρία τεμάχια της παραισθησιογόνου ουσίας LSD! Έτσι, προχώρησαν στην σύλληψη του νεαρού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στο Ηράκλειο

Μόλις κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου ένας 24χρονος αλλοδαπός, βρέθηκε μπροστά σε άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου που έκαναν έρευνα στο σακίδιο πλάτης του. Μέσα, βρήκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 56,3 γραμμαρίων, καθώς και 20 νάιλον σακουλάκια κι έτσι ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Μέσα στο δάσος στην ευρύτερη περιοχή της Γαβαλούς Μακρυνείας του Αγρινίου καλλιεργούσε μια μίνι χασισοφυτεία ένας 58χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, το πρωί της Δευτέρας. Στο σημείο κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα «καρφιά» Κάμινγκς για Μπόρις Τζόνσον: Δεν ήθελε lockdown το φθινόπωρο, διότι «πέθαιναν μόνο ηλικιωμένοι»

Κύπρος: 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή – Όλα όσα έγιναν λάθος το 1974

Μύκονος: Άλλοι για… Σεν Τροπέ, Κάπρι και Ίμπιζα τράβηξαν, άλλοι έμειναν πίσω – «Βουτιά» στα έσοδα από τη διασκέδαση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr