Το φράγμα των 100 πτήσεων την ημέρα έσπασε το αεροδρόμιο της Ρόδου το Σάββατο, καθώς η τουριστική κίνηση στο Σμαραγδένιο Νησί αυξάνεται σημαντικά, με την υποδοχή και νέων αφίξεων εταιριών όπως της Air France τη Δευτέρα.

Παρά το αβέβαιο περιβάλλον που δημιουργεί η πανδημία για τους ταξιδιώτες και τον τουρισμό, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» έστειλε το Σάββατο ένα αισιόδοξο μήνυμα όταν έσπασε το φράγμα των 100 πτήσεων μέσα σε μία μέρα, με το 80% εξ αυτών να αποτελούν απευθείας διεθνείς πτήσεις.

Επιπλέον τη Δευτέρα το αεροδρόμιο της Ρόδου υποδέχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε αεροδιάδρομό του αεροπλάνο της μεγάλης αεροπορικής εταιρίας της Γαλλίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό, η απευθείας πτήση της Air France από το Παρίσι προς τη Ρόδο μετέφερε 132 επιβάτες, ενώ το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθεί η Air France προς το νησί της Ρόδου τρεις φορές την εβδομάδα σε προγραμματισμένες πτήσεις.

Με την ευκαιρία ο διευθυντής της Air France για την Ελλάδα, Ντίνος Κατσιώτης, πραγματοποίησε τη Δευτέρα συνάντηση με τον διευθυντή της Fraport Greece στο αεροδρόμιο της Ρόδου, Αθανάσιο Ανυφαντή.



Money Review