Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου ένας Έλληνας ο οποίος ήταν ύποπτος για αρπαγές τσαντών και κλοπή και εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν, καθώς είχαν εξιχνιάσει την αρπαγή της τσάντας μιας γυναίκας η οποία περιείχε 700 ευρώ, τρία κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, που είχε γίνει στο Ηράκλειο στις 11 Ιουνίου. Τότε, είχε αναγκαστεί να ξεφορτωθεί την τσάντα με ακέραιο το περιεχόμενό της, στην προσπάθειά του να διαφύγει και βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την επέστρεψαν στο θύμα.

Το αυτόφωρο είχε παρέλθει όταν εντοπίστηκε ο δράστης, ωστόσο είχε πάνω του ποσότητα ναρκωτικών κι έτσι δεν απέφυγε τις χειροπέδες. Μάλιστα, από την προανάκριση προέκυψε ότι την ίδια ημέρα είχε αποπειραθεί να αρπάξει την τσάντα και άλλης μιας γυναίκας, αλλά και να ξαφρίσει μια επιχείρηση στο Ηράκλειο. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης – Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο – Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr