Η Καίτη Γαρμπή είναι από τους καλλιτέχνες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο τους στο αντικείμενό τους όσο και για τον χαρακτήρα τους. Η τραγουδίστρια αν και μεσουράνησε στις ελληνικές πίστες στα ‘90s και στα ‘00s, έχει καταφέρει να κερδίσει φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά.

Τα τελευταία χρόνια η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλές είναι οι φορές που με έξυπνα σχόλια και στοχευμένες ατάκες – κυρίως στο Twitter – αποθεώνεται και τυγχάνει καθολικής αποδοχής.

Με αφορμή το τελευταίο της tweet σχετικά με το σποτ για το συνέδριο Γονιμότητας πάμε να θυμηθούμε τις φορές που η δημοφιλής τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για θέματα της επικαιρότητας και δεν δίστασε να εκφράσει ελεύθερα την άποψή της.

Η θέση της για τη δολοφονία του George Floyd στις ΗΠΑ με αναφορά στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
H Καίτη Γαρμπή με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο του 2020 έστειλε μήνυμα κατά των φυλετικών διακρίσεων. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, 57 χρόνια μετά την ιστορική ομιλία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, το όνειρό του, για ισότητα μεταξύ λευκών και μαύρων και άρση των προκαταλήψεων, παραμένει εφιάλτης.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ πριν από 57 χρόνια είχε ένα όνειρο πως τα 4 μικρά του παιδιά θα ζουν μια μέρα σε ένα έθνος όπου δεν θα κριθούν από το χρώμα του δέρματος τους,αλλά από το περιεχόμενο του χαρακτήρα τους. Δυστυχώς αυτή η μέρα δεν έχει έρθει ακόμα & το όνειρο παραμένει εφιάλτης— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) May 29, 2020

H ανάρτησή της για τον Δημήτρη Μοθωναίο
Ο Δημήτρης Μοθωναίος είχε καθηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο  το τηλεοπτικό κοινό όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην τρυφερή ηλικία των έξι από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Πολλοί είναι οι επώνυμοι και οι ανώνυμοι που εκφράζουν μέσα από τα social media την συμπαράστασή τους για τη γενναιότητα και το θάρρος του.

Ανάμεσά τους και η Καίτη Γαρμπή, η οποία μέσα από το προφίλ της στο twitter, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο σχολείο.

«Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου.— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) February 10, 2021

Η θέση της για τον Γιώργο Κιμούλη και την αλήθεια που είναι της μόδας
Η Καίτη Γαρμπή δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισαν τη χώρα μας. Η τραγουδίστρια είχε πάρει θέση για τη δήλωση του Γιώργου Κιμούλη που είχε κάνει εναντίον της Ζέτας Δούκα.

Πιο συγκεκριμένα η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε: «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια».

Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια.— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) January 26, 2021

Η θέση της για την επίθεση στο σταθμάρχη: Το δικό μας παιδί έφτασε μέχρι Lower, το Proficiency του το έδωσε η ζωή
To δικό της σχόλιο γύρω από τις δηλώσεις των γονιών των δυο νεαρών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη τον περασμένο Ιανουάριο έκανε η Καίτη Γαρμπή στο Twitter.

Ο πατέρας της οικογένειας, λοιπόν, μίλησε για τα παιδιά του και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».

Βλέποντας λοιπόν αυτές τις δηλώσεις, η Καίτη Γαρμπή αναλογίστηκε τη συμπεριφορά του δικού της γιου.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) January 19, 2021

Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter για την ανάρτησή της αυτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros: Ραντεβού με την Ιστορία για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Πανελλαδικές εξετάσεις 2021: Πρεμιέρα αύριο για 100.000 υποψηφίους – Τα μέτρα και οι αλλαγές που ισχύουν από φέτος

Ο ήρωας Σιμόν Κιάερ: Πώς η ψύχραιμη επέμβαση του αρχηγού της Δανίας έσωσε τον Έρικσεν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr