Η συμμαχία με έναν παίκτη MVP έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, να γίνεις MVP και εσύ ο ίδιος! Γι’ αυτό το λόγο, η Protergia δημιούργησε ένα πρόγραμμα στο οποίο ο πιο πολύτιμος παίκτης της ενέργειας είσαι εσύ. Το «Οικιακό MVP» πρόγραμμα της Protergia, προσφέρει έκπτωση συνέπειας 50% επί των χρεώσεων Ενέργειας Ημέρας και Νύχτας, ώστε όλοι να κερδίζουν με διαφορά 50%. 

Από εδώ και στο εξής, δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς ξανά για τις χρεώσεις του ηλεκτρικού σου ρεύματος, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να το απολαμβάνεις χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, ημέρα και νύχτα, χωρίς περιορισμούς με 50% έκπτωση εφόσον είναι εμπρόθεσμες οι πληρωμές σου. Παράλληλα, στην εφαρμογή myprotergia, μπορείς να παρακολουθείς και να έχεις τον έλεγχο της κατανάλωσής σου δωρεάν και οποιαδήποτε στιγμή.

Η Protergia όμως δεν σταματάει εκεί. Παραμένοντας πιστή στην βιώσιμη προσέγγιση της MYTILINEOS, όλη η ενέργεια που θα καταναλώνεται μέσω του προγράμματος Οικιακό MVP, θα προέρχεται αποκλειστικά από «πράσινες» πηγές, συνδυάζοντας στο ίδιο πρόγραμμα την οικονομία και την βιωσιμότητα.

Με 300.000 πελάτες να την εμπιστεύονται και με μερίδιο που πλησιάζει το 8%, η Protergia προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες και σύγχρονα προϊόντα. Με το πρόγραμμα «Οικιακό MVP». η Protergia βάζει τρίποντο και σε καθιστά ταυτόχρονα MVP τόσο στο κομμάτι της ενέργειας του σπιτιού σου όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Το πρόγραμμα «Οικιακό MVP» ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, ένα δρόμο όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr