Ο ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα στον Μίκαελ Κρμέντσικ να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Τσεχίας για το EURO του καλοκαιριού, η Μπριζ όμως είναι αυτή που τρίβει τα χέρια της μετά κλήση του 28χρονου επιθετικού.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία στο Euro 2020 του ανθρώπου που με δικό του γκολ στο 90′ έδωσε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ μπορεί να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που θα κάνει ο Δικέφαλος για να τον κρατήσει, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο, στην Τούμπα.

Ο δανεισμός του από την Μπριζ λήγει στο τέλος του Ιούνη, ρήτρα δεν έχει μπει στη συμφωνία με τους Βέλγους που μπορεί να έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους από τα 6 εκατομμύρια που αρχικά ζητούσαν – μέχρι και τα μισά- αλλά σίγουρα θα θέλουν να δουν τον Τσέχο να προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τις εμφανίσεις του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρον από Σλάβια και Σπάρτα Πράγας

Μέχρι τώρα εκτός του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τον Κρμέντσικ έχουν δείξει η Σλάβια και Σπάρτα Πράγας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα. Για την Μπριζ πάντως που έχει τα δικαιώματα του, το μόνο ζητούμενο είναι να λάβει την υψηλότερη οικονομικά πρόταση για να ισοσκελίσει τα χρήματα που έδωσε στην Βικτόρια Πλζεν για να τον αποκτήσει.

Την ίδια ώρα βέβαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχάρη τον Κρμέντσικ για την κλήση του στην Εθνική Τσεχίας.