Εκτός απ’ το θέμα του νέου προπονητή που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία -και μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες θα έχει οριστική εξέλιξη, με Νο1 υποψήφιο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς– στον Παναθηναϊκό ασχολούνται έντονα και με τη στελέχωση του κλαμπ και δη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της επόμενης σεζόν, όπου θα υπάρξουν δεδομένες αλλαγές.

Μία απ’ τις θέσεις που σκοπεύουν να “ενεργοποιήσουν” οι “πράσινοι” το εφετινό καλοκαίρι, αφορά την πρόσληψη ενός team manager, ο οποίος επί της ουσίας θα εκτελεί διευρυμένα καθήκοντα γενικού αρχηγού και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού εντός των αποδυτηρίων. Και το πρόσωπο που θα αναλάβει να κρατάει τις “ισορροπίες” και το κομμάτι της πειθαρχίας, αλλά και της διατήρησης των καλών σχέσεων ενδό-αποδυτηριακά.

Για τον συγκεκριμένο ρόλο οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν κάνει ήδη αρκετές επαφές με ανθρώπους απ’ την ευρύτερη παναθηναϊκή “οικογένεια”, αναζητώντας ένα πρόσωπο που θα γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες του κλαμπ και τι σημαίνει “Παναθηναϊκός”.

Οι πληροφορίες του SPORT 24 αναφέρουν πως ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ κι αρκετές ημέρες το όνομα του επί 14 χρόνια γκολκίπερ της ομάδας, Στέφανου Κοτσόλη ο οποίος απ’ τον περασμένο Σεπτέμβριο εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην Κηφισιά, η οποία συμμετέχει στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (πρωτοπόρος με 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες).

Ο 41χρονος πλέον Κοτσόλης, πληροί το “πακέτο” των χαρακτηριστικών που αναζητούν οι “πράσινοι” για το συγκεκριμένο ρόλο, ενώ το προφίλ του και ο χαρακτήρας του εκφράζουν απόλυτα αυτό που εκπροσωπεί ως σύλλογος ο Παναθηναϊκός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη μία επαφή, διερευνητικού περιεχομένου, χωρίς οι δύο πλευρές να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και οι “πράσινοι” θέλουν να “κλειδώσουν” πρώτα το ζήτημα του νέου προπονητή, προτού περάσουν στα επόμενα βήματα στελέχωσης της ομάδας. Σίγουρα πάντως το όνομα του Κοτσόλη είναι αυτή τη στιγμή στις πρώτες επιλογές τους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί, άλλες πιο έντονα (Καραγκούνης) κι άλλες πιο “επιδερμικά” (Παπαδόπουλος).

Για τον “Κάρα” θα ήταν ευχής έργον για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού να τον επανεντάξει στην “οικογένειά” του και να αποκατασταθεί το ιστορικό λάθος της διοίκησης Αλαφούζου το 2012, όμως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο κατά πόσο θα ήθελε να εμπλακεί κι ο ίδιος στην παρούσα φάση με ένα πόστο στο “τριφύλλι”. Επειδή όμως στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το “…ποτέ, μη λες ποτέ”, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο… ανατροπής, ιδίως, εάν υπάρξει κάποια στιγμή ένα απευθείας ραντεβού του Γιώργου Καραγκούνη με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Για τον δε “Παπ” (που έχει στα χέρια του το Masters for International Players της UEFA -του ειδικού session πάνω στο sports management και παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής για το UEFA A&B coaching license), οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του συζητήθηκε σε έναν ευρύτερο κύκλο “υποψηφίων” για μία θέση εντός της ομάδας, όμως ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επαφή μαζί του απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού.