Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι πολύ κοντά στο να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον 46χρονο Ουκρανό τεχνικό να αναμένεται να έρθει σύντομα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Ένωση.

Ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντερ Πάνκοφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ουκρανική ιστοσελίδα “meta-ratings.com.ua“, ανέφερε ότι οι άνθρωποι της Ένωσης ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, στα πλαίσια του αγώνα με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, προκειμένου να ρωτήσουν την γνώμη του, σχετικά με τον πρώην τεχνικό της Φερεντσβάρος.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ είχε αναφερθεί και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου την Πέμπτη (20/05) διαδικτυακή εκπομπή του SPORT 24 The Show Must Go On, ότι είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, ενώ την επόμενη ημέρα (21/05) αναλύθηκαν τα δεδομένα για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πάνκο για την ΑΕΚ και τον Ρεμπρόφ: “Βρίσκομαι στην Αθήνα για μια εβδομάδα και μπορώ να πω ότι το θέμα της πιθανής άφιξης του Σέρχι Ρέμπροφ στην ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή των θεμάτων του ελληνικού Τύπου. Οι Έλληνες δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ρεμπρόφ και γράφουν πολλά γι’ αυτόν.

Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πολλούς οπαδούς. Έστρεψε την προσοχή της στον προπονητή ο οποίος τα τελευταία χρόνια έκανε πρωταθλήτριες δύο ομάδες, την Ντιναμό Κιέβου δύο φορές και την Φερεντσβάρος τρεις φορές.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Ρεμπρόφ είναι ότι έχει Ισπανούς βοηθούς, ενώ ο ίδιος μιλάει άπταιστα αγγλικά. Τρεις Ουκρανοί παίζουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ και τουλάχιστον στην αρχή ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που παίζει στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει να πει πολλά στον νέο προπονητή.

Εάν ένας προπονητής όπως ο Ρεμπρόφ πάει στην ΑΕΚ φυσικά η ομάδα θα ανταγωνιστεί για το πρωτάθλημα. Αλλά στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος απ’ ότι στην Ουγγαρία. Οι ανταγωνιστές είναι επίσης δυνατοί, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης.

Ήμουν στην Αθήνα για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη και εκπρόσωποι του συλλόγου με ρώτησαν για την γνώμη μου για τον Σέργκέι Ρεμπρόφ. Τους είπα τα καλύτερα για τον προπονητή. Είναι ένας κορυφαίος τεχνικός που έχει αποδείξει το επίπεδο του κερδίζοντας τίτλους πρωταθλήματος”.

Photo Credits: Associated Press