Μέσα σε όλα τα σημαντικά και ξεχωριστά που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει και μία σημαντική αλλαγή στο οργανόγραμμά της.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα είναι πλέον ο εκτελεστικός διευθυντής, το “Α και το Ω” όπως συγκεκριμένα τόνισε. Μία σημαντική παράμετρος για τη λειτουργία της ομάδας, καθώς αποσαφηνίστηκε πλέον ότι αυτός θα τρέξει το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Δική του επιλογή άλλωστε είναι και ο Σεργκέι Ρεμπρόβ. Αυτός που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε ότι δεν γνωρίζει όταν ρωτήθηκε σχετικά, αλλά σίγουρα κιόλας έχει εγκρίνει για να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει πειστεί ότι θα είναι ο ιδανικός για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και προφανέστατα έχει πείσει επίσης τον μεγαλομέτοχό της να προχωρήσει σε αυτή την επιλογή.

Η δουλειά του σε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ΑΕΚ, αρχικά ως υπεύθυνος Ακαδημιών και τώρα πλέον υπέρ άνω όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έπεισε το διοικητικό ηγέτη της Ένωσης ότι θα έπρεπε να του δώσει το ρόλο αυτό. Μιλάει για εκείνον πολύ κολακευτικό τρόπο και εκτιμά τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνει για να έρθει στην ομάδα ένας προπονητής που θα πείθει ότι αυτή γυρίζει τη σελίδα της σε κάτι καλύτερο.

Ο Παπαδημητρίου είναι επίσης ο άνθρωπος ο οποίος προσπάθησε να φέρει εις πέρας την υπόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκείνος κανόνισε τη συνάντηση και έφερε τις δύο πλευρές σε επαφή. Υπάρχει δε και η φήμη ότι ακόμα και τώρα το προσπαθεί, για να είναι έτοιμος στην περίπτωση που εν τέλει ο Ρεμπρόβ επιλέξει άλλο σύλλογο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ακόμα όμως και το γεγονός ότι μεσολάβησε ώστε να έρθουν οι δύο πλευρές σε σημείο συζήτησης και ταύτισης μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, δεδομένα καταγράφηκε στα υπέρ του στη σκέψη του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ.

Ας σημειωθεί επίσης ότι οι ρόλοι του Παναγιώτη Κονέ και του Στάθη Ταυλαρίδη, είναι εξίσου σημαντικοί για τη σωστή λειτουργία του κλαμπ σε επίπεδο στελέχωσης. Θα έπρεπε καιρό τώρα να υπάρχει επάρκεια σε άτομα, όχι υπερσυγκεντρωτισμός και υπέρ-υπεύθυνες σε ένα άτομο. Από τη σωστή συνεργασία των τριών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η επιτυχία του club την ερχόμενη σεζόν καθώς έχουν αναλάβει ένα πολύ βαρύ φορτίο.

Photo Credits: Eurokinissi