Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, την επομένη της σπουδαίας εκτός έδρας νίκηςμε 1-0 επί του Παναθηναϊκού που έστειλε την ΑΕΚ στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, βρήκε τους κιτρινόμαυρους να έχουν μία απώλεια και μία επιστροφή.

Η απώλεια αφορά τον τραυματισμό του Όλεγκ Νταντσένκο που υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, με τον τραυματισμό αυτό να αφήνει τον Ουκρανό δεξιό μπακ εκτός δράσης από τα δύο τελευταία παιχνίδια των play offs της Super League Interwetten απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (12/5, εκτός έδρας) και Άρη (16/5, εντός έδρας).

Στον αντίποδα, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Λιβάι Γκαρσία, με τον διεθνή εξτρέμ από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει την περασμένη εβδομάδα και να θέτει υποψηφιότητα για να πάρει χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις της Τρίπολης και του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρναούτογλου στο Show Must Go On Live: “Ο Μελισσανίδης θα ήθελε τον Λουτσέσκου, είχε κάνει και ραντεβού μαζί του”

ΑΕΚ: Οι μικρές θυσίες μιας σημαντικής νίκης

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Αρχηγικό διπλό Ευρώπης, έχασε το τρένο το τριφύλλι

Photo Credits: Eurokinissi