Κλάματα αλλά και αποκαλύψεις έφερε το αγώνισμα για το έπαθλο της πρώτης ασυλίας και ο τραυματισμός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Συναισθηματικά φορτισμένη η τελευταία έκλαιγε ασταμάτητα ενώ ο Σάκης εξομολογήθηκε πως γι’ αυτό είναι «το άλλο του μισό».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας και οι προστριβές ξεκίνησαν ανάμεσα στους Μπλε, με έναν μεγάλο καυγά να ξεσπά μεταξύ του Γιώργου Κόρομι και του Νίκου Μπάρτζη μετά την ήττα.

Παράλληλα ο αρκετά τραυματισμός της Μαριαλένας που ήρθε σε μετωπική με ένα κολωνάκι καθώς έσερνε ένα κάρο και δέχθηκε το χτύπημα στο στέρνο προκαλώντας ανησυχία στους συμπαίκτες της, αναστάτωσε και συναισθηματικά την παίκτρια.

«Πανηγύριζε μισή ώρα αλλά δεν ήρθε να δει αν είμαι καλά. Ήμουν ημιλιπόθυμη στον πάγκο και πανηγύριζε δίχως αύριο» ανέφερε η απογοητευμένη με τον Σάκη.

Αργότερα ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Ακόμα ανησυχώ για τον τραυματισμό της Μαριαλένας. Μου λείπει από την ομάδα. Τα ξεσπάσματα είναι διαφορετικά, δεν μπορώ να είμαι κοντά της, όπως πριν. Ξέρω ότι θέλει το χρόνο της.

Από εκεί και πέρα θα παραμείνω στην δική μου ομάδα, πέρα της Μαριαλένας που είναι το άλλο μου μισό και θα πω ότι χαίρομαι πολύ για τους συμπαίκτες μου και ήρθε η ώρα να πάμε κι εμείς λίγο πιο χαλαροί στο Συμβούλιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο