Ελλάς το… μεγαλείο σου. Ποδοσφαιριστής στην αναμέτρηση της Ελασσόνας με τον ΑΟ Σελλάνων για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε να περιμένει 40 λεπτά, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «trikalasportiva», ο ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε είναι ο Γιώργος Γερεντές, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΟ Σελλάνων. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλιδάκι, αλλά ο αντίπαλός του δεν υπολόγισε σωστά και τον κλώτσησε στο κεφάλι.

Αμέσως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Οι γηπεδούχοι κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και ζήτησαν να έρθει ασθενοφόρο, το οποίο, όμως, καθυστέρησε 40 λεπτά.

Ο Γερεντές μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί διάσειση. Η κατάστασή του πάντως δεν προκαλεί ανησυχία, με τους γιατρούς να είναι καθησυχαστικοί.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο με τον τραυματισμό από το 01:54:45

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο