Για την τρίτη αγωνιστική των playoffs ο Άρης θα υποδεχθεί την Κυριακή (15:00, NOVA) την ΑΕΚ που προέρχεται από δύο σερί ήττες. Η μια απέναντι στον Ολυμπιακό με 5-1 και η άλλη για το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ με 1-0.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη και να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας που θα έχουν ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άρης και ο Άκης Μάντζιος στην προσπάθεια τους για ένα ακόμη τρίποντο θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μπεναλουάν, Κάτσε και Ιωάννου οι οποίοι είναι τραυματίες και έμεινε εκτός των 22 ποδοσφαιριστών που μετέχουν στην αποστολή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (11/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Γκαρσία, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ρόουζ, Λούκας, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκανέα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Μαρτίνη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους”.