Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να έχει τον Νίκο Χριστογεώργο στο δυναμικό του μέχρι το φινάλε της σεζόν 2023-24, με τον νεαρό γκολκίπερ να βάζει την Παρασκευή την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους, έχοντας απαντήσει θετικά απο τις 2 Απριλίου στην πρόταση που του έγινε όπως είχε γράψει ο Κώστας Γουλής σε ρεπορτάζ του στο SPORT 24.

Μετά την πρωινή προπόνηση, ο νεαρός τερματοφύλακας ενημερώθηκε να δώσει το “παρών” στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ, προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της παραμονής του στο “τριφύλλι”,

Οι δε απολαβές του θα είναι σημαντικά αυξημένες (και κλιμακωτά αυξανόμενες) και θα ξεκινήσουν το προσεχές καλοκαίρι απ’ τις 60.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

“Το νέο συμβόλαιο αποτελεί για μένα ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Θέλω να αποδείξω ότι έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν στην αγωνιστική αξία μου και να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ο οποίος με έπεισε με το πλάνο του, όσο και την οικογένειά μου, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα μου και στηρίζει όλα τα βήματα και τις επιλογές μου”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τριφυλλιού.

Ο γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 2000 τερματοφύλακας εντάχθηκε στο δυναμικό της ακαδημίας του Παναθηναϊκού το 2016 από τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα.

Το 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του ενώ από το 2019 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, κάνοντας επαγγελματικό ντεμπούτο την 1η Ιουλίου 2020 στον αγώνα play offs με αντίπαλο τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκος Χριστογεώργος: Το Νο2 κι ο επόμενος

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Χριστογεώργο έως το 2024

Photo Credits: Eurokinissi