Κολακευτικά είναι τα σχόλια για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ, στην πατρίδα του, μετά την ισοπαλία της Τσεχίας με αντίπαλο το Βέλγιο στον οποίο ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε περίπου 80΄.

Η μεταγραφή του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι τον ωφέλησε. Στον αγώνα με το Βέλγιο ήταν πολύ κινητικός και θα μπορούσε να σκοράρει όταν μετά από μια εξαιρετική ατομική του ενέργεια η προσπάθεια του βρήκε το δοκάρι“, αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τσεχία.

Ο Κρμέντσικ ήθελε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να δείξει απέναντι στους Βέλγους, ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στην Μπριζ, χωρίς η καλή του εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής του να αλλάζει και πολύ τα δεδομένα που ισχύουν αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Τσέχος επιθετικός συνεχίζει να μην βρίσκεται στα πλάνα της Μπριζ και το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να τον κρατήσει στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Στο Βέλγιο από την άλλη συνεχίζουν να τον θεωρούν ως αποτυχημένη μεταγραφή και προδικάζουν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Μπριζ.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ του έχει ήδη προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi