Ο Άρης συμπλήρωσε την Πέμπτη (25/3) τα 107 χρόνια της ιστορίας του. Ο προπονητής των κίτρινων με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του Συλλόγου, τονίζοντας ότι η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Μάντζιου:

“Η σημερινή είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους εμάς που ανήκουμε στην οικογένεια του Άρη. Νιώθουμε όλοι μας μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ και γιορτάζουμε τα 107 χρόνια του Συλλόγου.

Φέτος η ομάδα μας πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία στην σύγχρονη ιστορία της και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια. Η φετινή ομάδα και η φετινή πορεία θα έχουν συνέχεια…

Το μέλλον μας ανήκει και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν πολλές χαρές και διακρίσεις για την ομάδα μας. Χρόνια πολλά στον Άρη και σε όλους τους φιλάθλους μας”.

Δηλώσεις για τα γενέθλια του Συλλόγου έκανε με τη σειρά του έκανε και ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης: “Είναι τιμή και ευλογία για τον καθένα από εμάς που φοράει τη φανέλα του Άρη και σε όποιον ανήκει σ’ αυτήν την μεγάλη οικογένεια. Υπηρετούμε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα με χιλιάδες οπαδούς σε όλον τον κόσμο και αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Ο Άρης δείχνει ξεκάθαρα φέτος ότι πλέον είναι έτοιμος να κατακτήσει μεγάλες επιτυχίες και να φτάσει σε μεγάλες διακρίσεις. Είναι θέμα χρόνου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν σύντομα. Χρόνια πολλά Άρη”.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

O A.Σ. Άρης παρουσίασε το δικό του αφιέρωμα για τα 107 χρόνια της ιστορίας του Συλλόγoυ δίνοντας στη δημοσιότητα ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ με το όνομα Project 107.

Photo credits: Eurokinissi