Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκαν στα 107 χρόνια του συλλόγου και τόνισαν πως η φετινή χρονιά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Η σημερινή είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους εμάς που ανήκουμε στην οικογένεια του Άρη. Νιώθουμε όλοι μας μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ και γιορτάζουμε τα 107 χρόνια του Συλλόγου. Φέτος η ομάδα μας πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία στην σύγχρονη ιστορία της και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια. Η φετινή ομάδα και η φετινή πορεία θα έχουν συνέχεια… Το μέλλον μας ανήκει και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν πολλές χαρές και διακρίσεις για την ομάδα μας. Χρόνια πολλά στον ΑΡΗ και σε όλους τους φιλάθλους μας!».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση:

«Είναι τιμή και ευλογία για τον καθένα από εμάς που φοράει τη φανέλα του ΑΡΗ και σε όποιον ανήκει σ’ αυτήν την μεγάλη οικογένεια. Υπηρετούμε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα με χιλιάδες οπαδούς σε όλον τον κόσμο και αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Ο Άρης δείχνει ξεκάθαρα φέτος ότι πλέον είναι έτοιμος να κατακτήσει μεγάλες επιτυχίες και να φτάσει σε μεγάλες διακρίσεις. Είναι θέμα χρόνου… Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν σύντομα. Χρόνια πολλά Άρη!».