Το τυπικό των υπογραφών της συμφωνίας με τον Αργύρη Καμπετσή ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (22/3) το απόγευμα με τον 22χρονο επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει στο τριφύλλι έως το 2024.

Ένα θέμα για το οποίο πρώτα είχατε ενημερωθεί από το SPORT 24 μετά το ρεπορτάζ των Κώστα Γουλή και Τσάρλυ ενώ και πριν από λίγες μέρες και πάλι διαβάσατε πρώτα πως είναι θέμα ημερών οι υπογραφές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αργύρη Καμπετσή. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Αργύρης εντάχθηκε στο δυναμικό του Τριφυλλιού το καλοκαίρι του 2018. Στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα έχει καταγράψει 59 συμμετοχές και έχει πετύχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

“ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ”

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Αργύρης Καμπετσής δήλωσε ότι:

“Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο κι όσους με εμπιστεύτηκαν! Θα συνεχίσω στον δρόμο που έχω χαράξει από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, να τιμώ το συμβόλαιό μου και να βοηθώ την ομάδα δουλεύοντας πολύ σκληρά και πάντα ταπεινά.

Υπήρξαν προτάσεις κι από ομάδες του εξωτερικού, αλλά για εμένα δεν μετράει μόνο το οικονομικό κομμάτι. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και στους τίτλους είναι ο στόχος όλων μας και αποτελούν τεράστιο κίνητρο για μένα”.