Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού σε προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι είχε τις ίδιες απουσίες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αναφορικά με τους τραυματίες ενώ και η απουσία του Καρλίτος με άδεια έγινε για έναν άκρως ευχάριστο λόγο.

Ο Ισπανός επιθετικός έγινε στη διάρκεια της Παρασκευής για πρώτη φορά πατέρας καθώς η σύντροφος του έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια και ο Καρλίτος βρισκόταν στο νοσοκομείο μαζί της.

Αναφορικά με τις απουσίες και τους τραυματίες ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, οι Σανκαρέ, Τζαβίδας, Καραγιάννης έκαναν θεραπεία ενώ όπως αναφέραμε πλην του Καρλίτος με άδεια απουσίασε και ο Μπεκ.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό το ενδιαφέρον στρέφεται στα νεότερα που θα προκύψουν για την αποθεραπεία του Μαουρίσιο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία θα υποβληθεί το απόγευμα.

Όσο για το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι. Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να εστιάσουν στο κομμάτι που ο Παναθηναϊκός υστερούσε έως τώρα και δη στο κράτημα της μπάλας και στη δημιουργία φάσεων.

Ούτως ώστε στα playoffs να μπορέσει όπως έκανε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και μέσα απ’ αυτό να φτάσει στις νίκες.