Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας (6/3, 19:30, NOVA) με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε και αυτός εκτός πλάνων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογέωργο, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Σανκαρέ, Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλο, Τζαβίδα, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσή και Ιωαννίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Αλεξανδρόπουλος και Μολό αλλά και οι τραυματίες Νιάς, Βέλεθ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ αλλά και οι Αγιούμπ, Σερπέζης, Χατζηγιαννάκης, Μπεκ.

Φυσικά υπάρχει πρόβλημα στο χώρο του κέντρου με την απουσία των Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλου και Νιάς και δη ποιος θα παίξει εξάρι από τη στιγμή που λείπει και ο Βέλεθ. Το πιθανότερο είναι πως ένας εκ των Χατζηθεοδωρίδη ή Σανκαρέ θα κληθεί να καλύψει τη θέση “6”.