Δεν θα μπορούσε να λείπει «η αριστεία του τρόπου ζωής α λα Γαλλικά»(μην μου ζητήσετε να σας το πω στα Γαλλικά, εσείς θα μπερδευτείτε) από το καινούργιο βίντεο οδηγιών ασφαλείας της Air France, που απ’ ότι φαίνεται, ξέρει ποια είναι τα δυνατά σημεία του Γαλλικού τρόπου ζωής.

Σε κάποιο σημείο, οι επιβάτες μεταφέρονται από τα σκαλιά της Όπερας Garnier στους κήπους των Ανακτόρων των Βερσαλλιών, και από την ηλιόλουστη Γαλλική Ριβιέρα στο θρυλικό ξενοδοχείο Martinez. Η βόλτα συνεχίζεται στους αμπελώνες της Προβηγκίας, σε μουσεία, σε μια επίδειξη μόδας, σε μια χαρακτηριστική «terrace» γαλλικού καφέ, και κατά μήκος της όχθης του Σηκουάνα και των διάσημων βιβλιοπωλείων της περιοχής.

Τα λεγόμενα μας επιβεβαιώνει και η Catherine Villar, SVP Customer Experience της Air France «Με αυτό το νέο βίντεο παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Γαλλία, με έναν συναισθηματικά συναρπαστικό τρόπο. Όλες οι ομάδες μας στην Air France είναι έτοιμες να καλωσορίσουν τους πελάτες μας και να τονίσουν τον γαλλικό τρόπο ζωής. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούμε να κάνουμε μόλις επιβιβαστούν στις πτήσεις μας. Ανυπομονούμε να ανοίξουν οι ουρανοί ξανά, η μία πτήση μετά την άλλη, με την ασφάλεια να είναι η απόλυτη και σταθερή προτεραιότητά μας». 

Η Air France έβγαλε αυτή την ταινία με το δημιουργικό ταλέντο της νέας εταιρείας επικοινωνίας Aura by Omnicom σε συνεργασία με την Atout France, τον οργανισμό προβολής του Γαλλικού Τουρισμού. Η ταινία είναι παραγωγή του Γάλλου παραγωγού και σεναριογράφου Romain Quirot. Η μουσική που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της ταινίας, γράφτηκε από τον Ludovic Bource, Γάλλο συνθέτη που έχει κερδίσει ένα César και ένα Oscar.

Παρακολουθήστε το video εδώ:

Η Air France ευχαριστεί θερμά την Atout France, την Εθνική Όπερα του Παρισιού, τον οργανισμό Société d’Exploitation de la Tour Eiffel, το Château de Versailles και το Hotel Martinez Cannes για την βοήθειά τους και τη φιλοξενία τους.

Ειδήσεις σήμερα

Οι φάκελοι του ΣΕΗ «βγάζουν» κακουργήματα για 3 ηθοποιούς – Δεν έχουν παραγραφεί

Σκληρό lockdown έως την Καθαρά Δευτέρα: Τι αλλάζει σε κωδικούς και ωράρια

Απεργία πείνας Κουφοντίνα: Ένα δαιδαλώδες νομικό ζήτημα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr