Ο ‘Άρης πήρε μια ευρεία και σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου που τον έφερε στη δεύτερη θέση της Super League Interwetten και φυσικά άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του Άκη Μάντζιο ο οποίος δήλωσε με τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA:

“Σίγουρα θέλαμε να είχαμε όλα τα στοιχεία που εμφανίσαμε μέχρι σήμερα. Είχαμε χαμηλό τέμπο σε κάποια σημείο αλλά αποτελεσματικότητα. Σε άλλα σημεία είχαμε υψηλό τέμπο αλλά μας έλειψε μια καλή επιλογή-τελική. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι από την πλευρά μας. Στο αμυντικό κομμάτι δεν κινδυνέψαμε ήταν μια σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά και ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα”.

Για τη σημαντικότητα της νίκης και το πρόγραμμα του Άρη:
“Είναι σημαντική νίκη γιατί είμαστε δεύτεροι γιατί θέλουμε να μείνουμε ψηλά να φτάσουμε ως το τέλος και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Επίσης είναι σημαντικό για την καλή εικόνα και την πορεία. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε”.

Για την άμυνα του Άρη και τις συνεργασίες:
“Είναι σημαντικό η ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργία και όχι στην άμυνα. Η ομάδα πρεσάρει με ένταση. Δουλεύουμε τις συνεργασίες και σε άλλα παιχνίδια, μερικές φορές μας λείπει μια καλή τελική είναι κάτι που δουλεύουμε”.