Ο Αχμέντ Χασάν ήταν για ακόμη μια φορά αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και στο Αϊντχόφεν για τον Ολυμπιακό, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να σκοράρει με προβολή στο 88ο λεπτό, να μειώνει το σκορ σε 2-1 και τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ο «χρυσός» σκόρερ των Πειραιωτών μίλησε μετά την σπουδαία πρόκριση και αναφέρθηκε στο… μυστικό που έχει να σκοράρει πάντα σημαντικά γκολ, ενώ μίλησε και για τις προτιμήσεις του στην κλήρωση της Παρασκευής (26/2), τονίζοντας πως θέλει να αντιμετωπίσει μεγάλους συλλόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι μία πολύ όμορφη διοργάνωση και τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Για το μυστικό του: «Πρέπει να το πιστεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι το ημίχρονο ήμασταν πεσμένοι και απογοητευμένοι. Μας μίλησε ο προπονητής, μας μίλησαν και οι έμπειροι παίκτες ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τα δοκάρια, αλλά πρέπει να πιστεύεις μέχρι το τέλος.

Για την κλήρωση: «Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλους συλλόγους. Όταν είσαι μεγάλος σύλλογος μπορείς να παίξεις απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μπορούμε να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο