Στα δικαστήρια προσήλθε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πασχάλης Τσαρούχας. Σε δήλωσή του, μπαίνοντας στα δικαστήρια ανέφερε: «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας». 

Ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει στον Εισαγγελέα κ. Κώστα Σπυρόπουλο ολόκληρο το υλικό που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων. Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες , χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων .

Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού, σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη που εκκρεμεί η απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αποκαλύφθηκε το όνομα του δεύτερου ηθοποιού που ερευνάται για βιασμό – Τι αναφέρει η μήνυση κατά του Νίκου Στραβοπόδη

Όχι μόνο παρενοχλήσεις, αλλά και βιασμός: Νέα καταγγελία κατά ηθοποιού από συνάδελφο που έφυγε στο εξωτερικό

«Κουρέματα» ενοικίων: Από 15 Μαρτίου και σε…δόσεις οι αποζημιώσεις Ιανουαρίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr