Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-0 τη Λαμία αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Πάμπλο Γκαρσία με τη λήξη της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε για καθημερινή βελτίωση της ομάδας του στις προπονήσεις, αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Μπαμπά ενώ ήταν καθησυχαστικός σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Τζόλη.

Για τη νίκη επί της Λαμίας:
”Πάντα κοιτάω την γενικότερη λειτουργία της ομάδας, βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις την βελτίωση των ποδοσφαιριστών και κυρίως των νεαρών παικτών που έχουμε στο ρόστερ, δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, κάποια τα κρατάμε και συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο”.

Για το μηδέν στην άμυνα και το ντεμπούτο του Μπαμπά:
“Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, δεν ξεχάσαμε πως από αυτή την ομάδα έχουμε δεχτεί γκολ από στατικές φάσεις, δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι. Σε ότι αφορά στον Μπάμπα, είναι ένας παίκτης που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα, μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα, σήμερα έκανε ένα καλό ματς στο ντεμπούτο του και θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά”.

Για τον τραυματισμό του Τζόλη:
”Δεν ανησυχώ, έχει μια φλεγμονή στον αστράγαλο του, θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ακόμα δεν έχω ενημέρωση από το γιατρό, θεωρώ πως δεν είναι κάτι σοβαρό και σε μερικές μέρες θα είναι και πάλι έτοιμος”.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI