Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανέλυσε για μια ακόμη αγωνιστική, την 22η της Super League Interweetten τα όσα έγιναν στα παιχνίδια που πέρασαν. Ο Άγγλος φυσικά στάθηκε στο “αιώνιο” ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής.

Για τη φάση του Σένκεφελντ με τον Χασάν αναφέρει πως “η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι διότι ενώ ο επιτιθέμενος μάχεται με τον αμυνόμενο για να βρει τον χώρο του, υπερβάλει στην επαφή και ρίχνει και τα δύο του πόδια στο έδαφος τη στιγμή που και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους ο ένας πάνω στον άλλον”.

Για το χέρι του Σανκαρέ: “Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντός του τείχους πηδά έχοντας τα χέρια του εντός του σώματός του και συνεπώς δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο. Το χέρι όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα, δεν ήταν πάνω από το επίπεδο των ώμων και η όλη ενέργεια ήταν φυσική στην προσπάθεια του παίκτη να μπλοκάρει την μπάλα η οποία παίχτηκε από τόσο κοντινή απόσταση”.

Από εκεί και πέρα, ο Κλάτενμπεργκ σημείωσε πως σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Μπρούνο Γκάμα στο Άρης – Παναιτωλικός για οφσάιντ, ενώ συμφώνησε με την απόφαση των Βάτσιου και Μανούχου να μην δώσουν πέναλτι υπέρ του Πορτογάλου σε μαρκάρισμα από τον Τσιγγάρα.

Δείτε το video: