Στο κλίμα απόλυτης ευφορίας που δημιούργησε στα πράσινα αποδυτήρια το βράδυ της περασμένης Κυριακής (14/02), αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ξεχώρισαν και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με το που πήγε στα αποδυτήρια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ για να συγχαρεί τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να φωνάζουν “…μπόνους, μπόνους”, με τον Λάζλο Μπόλονι να λέει προς τον Αλαφούζο με χαρακτηριστικές κινήσεις “ακούτε τι λένε;” και το μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να απαντάει χαμογελώντας “…το πήρα το μήνυμα”.

Το πρωί της Δευτέρας (15/02), ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ, ενέκρινε ένα έξτρα πριμ μόνο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, το οποίο θα ξεπερνάει (συνολικά) τις 200.000 ευρώ! Και θα μοιραστεί εντός των επόμενων ημερών απ’ τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος προς τους παίκτες.

Το εν λόγω πριμ είναι ανεξάρτητο από το έξτρα μπόνους των 2.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή, ανά τριάδα νικών στο πρωτάθλημα, που είχε συμπεριληφθεί από τις αρχές του 2021 στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, μετά από προτροπή του Μπόλονι.

Επίσης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει προτείνει να υπάρξει ακόμη ένα μεγάλο έξτρα πριμ προς όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε περίπτωση κατάκτησης του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας από τους πράσινους. Πρόταση που επίσης έχει γίνει αποδεκτή απ’ την πλευρά της ιδιοκτησίας.