Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/02) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Πέμπτη 11/02, 15:00, COSMOTE SPORT 1 HD) πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να κάνει μία πολύ προσεκτική διαχείριση στο ρόστερ του, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ζοσέ Μαουρίσιο, Λούκας Βιγιαφάνιες, Γιοάν Μολό, Αργύρη Καμπετσή (προπονήθηκαν μόνοι τους πριν το υπόλοιπο γκρουπ), προκειμένου να πάρουν “ανάσες” απ’ τα συνεχόμενα ματς και να είναι πολύ πιο “φρέσκοι” κι έτοιμοι στο κυριακάτικο (14/02, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την 22η αγωνιστική.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ (έκανε ατομικό πρόγραμμα), καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον πιέσει και να ρισκάρει την παρουσία του, μετά τη διάσειση που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο, προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο την Κυριακή (14/02) στο “clasico”.

Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ, ενώ το πρόγραμμα προπόνησης των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επιστρέφουν από τις τιμωρίες τους οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Χουάνκαρ και συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Το πλάνο των 76 ωρών

Photo Credits: Eurokinissi