Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ διεξήχθη η προπόνηση της Τρίτης (9/2) στον Παναθηναϊκό με τον Ολλανδό αμυντικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικά να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης (11/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Βέβαια ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζει και άλλες αλλαγές για την αναμέτρηση στα Ιωάννινα δίνοντας ανάσες στους παίκτες που έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όπως ο Μαουρίσιο ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεση του και σκέφτεται να ξεκινήσει από την αρχή τους Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό ενώ σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο στη διάθεση του Μπόλονι βρίσκονται και οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας που εξέτισαν τη μια αγωνιστική της τιμωρίας τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: “Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος συνέχισαν το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Σαβιέρ και Μπεκ.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα”.