Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2), όντας αρκετά άστοχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στα ατομικά λάθη και τη νευρικότητα των παικτών του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια βαθμών.

“Χωρίς να κάνουμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να προηγηθούμε χωρίς να έχουμε απειληθεί . Ωστόσο, παρότι το σκορ ήταν υπέρ μας, δεν καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, δεν δείξαμε εμπειρία ως ομάδα. Προδοθήκαμε από ένα ατομικό λάθος, το οποίο μεταφράστηκε σε πέναλτι και κατ’ επέκταση γκολ. Οι αλλαγές έδωσαν την απαραίτητη ενέργεια για το κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, φάνηκε η νευρικότητα ακόμα και στο 1-1. Και δυστυχώς, μετά από άλλη μία ενέργεια, δεν αμυνθήκαμε με τον πρέποντα τρόπο και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ”, σχολίασε αρχικά.

Για την αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ: “Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι, το σημαντικό είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε 15 ευκαιρίες, σε σχέση με τις 2-3 του αντιπάλου. Δυστυχώς, γίνονται κάποια λάθη, τα οποία πρέπει να αποφεύγουμε και τα οποία δημιουργούν νευρικότητα. Αυτά δημιουργούν ανασφάλεια στην ομάδα όταν συμβαίνουν. Τέτοια λάθη ατομικά όταν γίνονται είναι δύσκολο να μπορέσεις να τα βελτιώσεις μέσα από την προπόνηση”.

Photo Credits: Eurokinissi