Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί εκπνέει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο Μαροκινός μέσος έχει από τις αρχές του Ιανουαρίου το δικαίωμα να συζητά με άλλες ομάδες, ως ελεύθερος.

Οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν με τον ΠΑΟΚ, στις αρχές της σεζόν, για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον καταλήξει σε οριστική συμφωνία. Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Δικέφαλος δια στόματος Όλαφ Ρέμπε, όσο και ο ίδιος παίκτης δημοσιοποίησαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί, φαίνεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του να έχει “παγώσει”.

Ήδη πάντως αρχίζουν να εμφανίζονται “μνηστήρες” για τον Μαροκινό μέσο. Στην Τουρκία αναπαράγουν δημοσιεύματα από την Ιταλία που αναφέρουν ότι για τον Καντουρί ενδιαφέρονται ομάδες από την Ιταλία, η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και η Μπεσίκτας με την Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον τουρκικό Τύπο η Μπεσίκτας είναι εκείνη που παρακολουθεί τον μέσο του Δικεφάλου και πως η περίπτωση του, ως ελεύθερου μάλιστα ενδιαφέρει έντονα την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη.

Photo credits: Eurokinissi