Ο Σίντζι Καγκάβα στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε περήφανος που θα αγωνιστεί σε μια ιστορική, όπως την χαρακτήρισε, ομάδα όπως ο “δικέφαλλος” και τόνισε πως η απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο Δικέφαλο έγινε πιο εύκολη από την στιγμή που μίλησε με τον Πάμπλο Γκαρσία και μετά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV ο Ιάπωνας μέσος:

“Ήταν μια μεγάλη μέρα, αλλά τώρα έχω υπογράψει το συμβόλαιο μου και μπορώ να ξεκινήσω να συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο από αύριο. Έκανα πολύ καλή προετοιμασία και προπονήσεις. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.

Οι συζητήσεις με τον σύλλογο και τους προπονητές ήταν πάντα εξαιρετικές και νομίζω πως αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που με έπεισε να έρθω. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αφού μίλησα με τον προπονητή μπορούσα να δω το στυλ παιχνιδιού που θέλω να παίζω. Ένιωσα πως αυτό μου αρέσει να παίζω. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος και να βρεθώ στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται με τους συμπαίκτες μου ώστε να αφομοιώσω το παιχνίδι που θέλει να παίξουμε ο προπονητής.

Αν το κάνω αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Νιώθω περήφανος. Είμαι πολύ περήφανος που έχω τη δυνατότητα να φορέσω την εμφάνιση ενός ιστορικού συλλόγου και θέλω να αποδείξω στους φιλάθλους στο γήπεδο ότι είμαι έτοιμος να το κάνω”.