Μετά το 0-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε: “Δεν μας άρεσε η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν πιο νευρικοί και αγχωμένοι γιατί δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στις πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία νίκη που αξίζει ο Ολυμπιακός και μου άρεσε η μαχητικότητά μας.

Όλη η ομάδα μου άρεσε πολύ. Και ο Μπρούμα μας άρεσε πολύ. Αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας μαζί και στον Μπρούμα. Ναι άρπαξε την ευκαιρία ο Ανδρούτσος και μας δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση”.

Το 0-1 στο Περιστέρι έγνε στη… σκιά της υπόθεσης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος έκλεισε στον Ολυμπιακό, εξέλιξη για την οποία σας είχε προϊδεάσει έγκαιρα το SPORT24, και τη Δευτέρα (25/1) θα ανακοινωθεί από τους “ερυθρόλευκους”.

Μάλιστα η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον 33χρονο, λέγοντας πως του πρόσφερε 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, πως ο παίκτης ζήτησε χρόνο και ότι η ΠΑΕ απέσυρε την προσφορά της μη θέλοντας να μπει σε πλειστηριασμό.