Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (22/1) από νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και στη συνέχεια προπονήθηκαν με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει το βάρος στην τακτική του ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/1, 19:30)/

Ο Ουρουγουανός συνεχίζει να έχει όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά του Ενέα Μιχάι, διαθέσιμους για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

“Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι Δικεφάλων κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (24.01, 19:30).

Το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Μία προετοιμασία που αφορά τόσο την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, όσο και την γενικότερη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων.

Και φυσικά έχουμε και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η μέρα λοιπόν ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19 και στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο. Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στη συνέχεια το ασκησιολόγιο περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει το τεχνικό επιτελείο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε θεραπεία.

Το Σάββατο (23/01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

Photo credits: Eurokinissi