Μια σημαντική παράμετρος στην μετακίνηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς έχει να κάνει με την συμφωνία που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον 25χρονο ακραίο αμυντικό, για να συναινέσει στην παραχώρηση του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχθηκε να παραχωρήσει τον Γιαννούλη στην αγγλική ομάδα, ουσιαστικά με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι με υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του από την Νόριτς, σε περίπτωση προβιβασμού της στην Premier League.

Ο Γιαννούλης που χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ πως στην περίπτωση, που δεν ενεργοποιηθεί η ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του τότε το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 να επεκταθεί αυτόματα για έναν ακόμη χρόνο μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Μια συμφωνία που διασφαλίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως ευελπιστούν όλοι στη συνεργασία του Γιαννούλη με την αγγλική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ενοίκιο για τον παίκτη του μέχρι το τέλος της σεζόν και άλλα 8,5 εκατομμύρια, αν η Νόριτς ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, διατηρώντας και το 20% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.