Την καθιερωμένη συνέντευξη του στη “NOVA” ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ παραχώρησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, με τον Ρουμάνο τεχνικό από τη στιγμή που έχουμε μπει και σε μεταγραφική περίοδο να δέχεται ερώτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση των πράσινων.

Ο 67χρονος τεχνικός υποστήριξε πως δεν θέλει πολλούς παίκτες αλλά δύο-τρεις που θα είναι καλύτεροι από το υπάρχον ρόστερ και θα πάρουν απευθείας φανέλα βασικού.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

“Ναι, ο κύριος Μπόλονι περιμένει. Αλλά επιτρέψτε μου να δηλώσω το εξής. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε το σύνολο. Για να ενισχύσεις αυτό το σύνολο – και είναι μια αρχή που θέλω να σεβαστώ – δίπλα σε καλούς παίκτες πρέπει να φέρεις πολύ καλούς παίκτες ή για να το πω αλλιώς, πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει συμβεί, παίκτες τους οποίους φέραμε και τους βρήκα εδώ, ξένοι ή νέοι παίκτες, να μην αγωνίζονται και να κάθονται στον πάγκο.

Θα ήθελα να φέρω αμέσως βασικούς, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό χρειάζεται. Δεν χρειάζομαι πάνω από 2-3 παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες και σε αυτή την κατάσταση και με τη δυνατότητα που έχει ο σύλλογος, είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Μέρα και νύχτα είμαστε στα τηλέφωνα, παρακολουθούμε περιπτώσεις στο wyscout, αλλά για να βρούμε αυτούς τους δύο ή τρεις παίκτες που επιθυμούμε, πιστέψτε με είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο”.